Centrul Clujului, transformat în pietonal. Eşti de acord? Vezi ce spun şoferii VIDEO

Centrul Clujului, transformat în pietonal. Eşti de acord? Vezi ce spun şoferii VIDEO
Zona centrală a Clujului va deveni în curând pietonală. Reprezentanţii primăriei spun că doresc să închidă Piaţa Unirii sâmbăta şi duminica, începând de la finele acestei luni. Şoferii nu sunt prea încântaţi de intenţia municipalităţii şi spun că pe străzile ocolitoare se vor crea ambuteiaje.

Reprezentanţii municipalităţii spun că doresc încă de anul trecut să transforme piaţa centrală într-o zonă pietonală. Circulaţia va fi blocată prima dată în weekendul 26-27 mai.

"Propunerea noastră este să începem cu zilele municipiului, aici mă refer la zilele de sâmbătă şi duminică aferente acestui aveniment, apoi să stabilim un program la început din două în două săptămâni, dacă va avea succes nu văd de ce nu am face asta în fiecare săptămână, cel puţin pe perioada de vară", spune viceprimarul Laszlo Attila.

Şoferii clujeni nu sunt de acord cu propunerea municipalităţii. Ei spun că traficul din centru va fi serios îngreunat. Vezi ce spun câţiva dintre aceştia, în materialul video

Zona care urmează să fie închisă de Zilele Clujului este formată din întreaga Piaţă a Unirii, străzile Napoca şi Universităţii, respectiv Bulevardul Eroilor.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Radu Morea

Comenteaza