Cercetător la o universitate spaniolă, conferenţiază despre comunitatea Roma la UBB

Cercetător la o universitate spaniolă, conferenţiază despre comunitatea Roma la UBB
Ábel Bereményi, lector și cercetător în cadrul Departamentului de Antropologie Socială și Culturală al Universitat Autònoma de Barcelona, va susţine o prelegere joi la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB).

Prelegerea va avea tema „Lost in action. External evaluation of the Comprehensive Roma Plan in Catalonia" şi va fi susţinută în cadrul Şcolii Doctorale Paradigma Europeană, din cadrul Facultăţii de Studii Europene a UBB.

Conferinţa se va desfăşura joi, 15 noiembrie, între orele 18-19.30, în sala Jean Monnet a Facultăţii de Studii Europene (str. Em. De Martonne nr. 1).

Dr. Ábel Bereményi este lector şi cercetător în cadrul Departamentului de Antropologie Socială și Culturală al Universitat Autònoma de Barcelona din Spania. El este de asemenea membru al EMIGRA Research Group in Center for Studies and Research on Migration (CER-M). Până acum a luat parte la proiecte de cercetare naţionale şi transnaţionale despre minorităţi, migraţie, respectiv performanţa şcolară a copiilor.

 

Comenteaza