Foto Ceremonie de Ziua Armatei la Cluj-Napoca. Mesajul primarului Emil Boc

Ceremonie de Ziua Armatei la Cluj-Napoca. Mesajul primarului Emil Boc
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni
Ceremonie la Cluj de Ziua Armatei. Mesajul primarului Emil Boc
Ceremonie la Cluj de Ziua Armatei. Mesajul primarului Emil Boc
Ceremonie la Cluj de Ziua Armatei. Mesajul primarului Emil Boc

O ceremonie militară și religioasă a avut loc, în cursul zilei, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Armatei. 

„Am participat astăzi (luni,- n.red.) la ceremonia militară și religioasă desfășurată cu ocazia Zilei Armatei Române, care a avut loc la monumentul „Glorie Ostașului Român” din Piața Avram Iancu.

Haina militară înseamnă înainte de toate spirit de sacrificiu, respect și prețuire pentru oamenii și valorile țării. Transmit, pe această cale, un gând bun militarilor români de pretutindeni, pentru profesionalismul cu care își desfășoară activitatea atât în țară, cât și în teatrele de operațiuni.

Datorită lor, integrării în Uniunea Europeană, apartenenței la NATO și parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, România se bucură în prezent de cele mai înalte garanții de securitate națională din istoria sa! La mulți ani, stimați militari! La mulți ani Armatei Române!”, a transmi edilul Clujului, Emil Boc.

Evenimentul a fost organizat alături de Instituția Prefectului Județul Cluj și Comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Comenteaza