Cetăţean francez, uşurat de bani într-un hotel din Cluj. Vezi cât au luat hoţii

Cetăţean francez, uşurat de bani într-un hotel din Cluj. Vezi cât au luat hoţii
Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi în cursul zilei de miercuri cu privire la faptul că, în noapte dintre 12 şi 13 august, camera de hotel a unui cetăţean francez a fost spartă de nişte persoane necunoscute, care au sustras din aceasta o sumă importantă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri de 22 ani, respectiv de 25 ani, din judeţul Tulcea, bănuiţi de sustragerea sumei de 9000 de euro din camera de hotel.

"Faţă de tânărul de 22 ani, depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Cluj-Napoca", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Cel de-al doilea infractor a fost depistat pe raza municipiului Galaţi, asupra sa fiind găsită suma de 8600 de euro. Poliţişti clujeni s-au deplasat la Galaţi pentru escortarea lui la Cluj-Napoca, urmând a fi luate măsurile legale.

În cauză, poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de ,,furt calificat", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza