CFR Călători suspendă noi trenuri

CFR Călători suspendă noi trenuri

CFR Călători anunţă că suspendă noi trenuri, unele ca urmare a deciziei Ungariei de a interzice accesul cetăţenilor de altă cetăţenie, altele ca urmare a deciziei companiilor de a promova munca la domiciliu.

În vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19, şi ca urmare a deciziei Ungariei de a-şi închide graniţele pentru cetăţenii de altă naţionalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă temporar circulaţia mai multor trenuri internaţionale care fac legătura între România şi Ungaria/Austria, prin frontiera de stat Episcopia Bihor.

Se suspendă, astfel, trenurile:

•        406/407 Budapesta – Braşov şi retur
•        143/144 Viena – Cluj Napoca şi retur
•        367/366 Budapesta – Braşov şi retur. Trenul va circula doar în trafic intern, pe relaţia Cluj – Napoca – Braşov şi retur

”De asemenea, pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19, coroborat cu adaptarea capacităţii de transport la traficul de călători rezultat în urma deciziei companiilor/societăţilor de a promova munca de la domiciliu pentru angajaţii lor, CFR Călători a luat măsuri de suspendare temporară a unor trenuri în trafic intern pentru perioada 19 martie - 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire, fără a afecta însă posibilitatea de mobilitate a pasagerilor. Ataşat găsiţi lista cu trenurile suspendate temporar. Facem menţiunea că la momentul prezent, CFR Călători nu are secţii închise la operare. A fost redus numai numărul de trenuri pe anumite rute, fără afectarea nevoilor de deplasare”, a mai transmis CFR Călători. 

Compania anunţă că, în funcţie de evoluţia situaţiei, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât se se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor şi să se adapteze cât mai bine cerinţelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile.

Orice modificare în graficul de circulaţie al trenurilor va fi anunţată public.

Etichete
Comenteaza