CFR taie până la jumătate din prețurile la Trenurile Zăpezii. Suplimentare pe ruta Cluj - București

CFR taie până la jumătate din prețurile la Trenurile Zăpezii. Suplimentare pe ruta Cluj - București

Societatea națională CFR Călători a anunțat că pasagerii de pe trenurile de stat vor beneficia în perioada 8 ianuarie – 28 februarie de reduceri tarifare la garniturile spre cele mai căutate staţiuni montane.

Reducerile tarifare se vor acorda astfel: 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a II-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare ori destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia - Brașov sau din Vatra Dornei, respectiv 31-56% zilnic, pentru cele pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia și Brașov, prin extinderea ofertei de reduceri de weekend pe Valea Prahovei.

Pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă va fi de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de cel întreg, pentru Constanţa – Braşov, de 60,45 lei, cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Bucureşti Nord - Vatra Dornei, de 76,65  lei, cu 24,25 lei mai puţin. Tarifele vor include şi rezervarea locului, de 3,90 lei.

Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea de pe internet.

“Înainte de călătorie, recomandăm pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a precizat conducerea societății.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, capacitatea de transport este adaptată la solicitările publicului, astfel că trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre sau dinspre Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord, Constanţa sunt suplimentate operativ.

Comenteaza