Update Video Chef la 4 dimineața în buricul târgului la Cluj: „Ne-a trezit muzica la boxe. Oare cum e posibil așa ceva?!” / Reacția poliției

Chef la 4 dimineața în buricul târgului la Cluj: „Ne-a trezit muzica la boxe. Oare cum e posibil așa ceva?!” / Reacția poliției

Din ce în ce mai mulți clujeni se plâng de gălăgia provenită de la scenele din centrul Clujului, care se aude la ore târzii, în perioada festivalurilor. De această dată, muzica a răsunat aproape de ora răsăritului, într-o zi din mijlocul săptămânii.

Știrea inițială: Un clujean revoltat ne-a semnalat pe adresa redacției ceea ce s-a petrecut chiar în Piața Unirii, în dimineața zilei de joi, 12 august. Acesta susține că a fost nevoit să sune de două ori la poliție deoarece prima oară nu a venit nimeni.

„Azi noapte începând cu ora 04:30 ne-a trezit muzica la boxe în Piața Unirii. Da, în toiul nopții cineva de acolo a decis că ar fi fain un mic chef cu muzică tare. Am apelat la poliție, și pentru că nimeni nu a venit în 30 de minute a trebuit să apelez a doua oară. Oare cum e posibil așa ceva?!”, 

Cel mai probabil cheful a fost un fel de after-party al participanților la Electric Castle, care, s-a mutat, pentru o săptamână, în oraș. EC Special se desfășoară până în 15 august în Piața Unirii, Kogâlniceanu și Cetățuie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update: Potrivit IPJ Cluj, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin apel 112 la data 12 august, în jurul orei 04.50, cu privire la faptul că, de la o scenă din centrul municipiului, amplasată în respectiva locație cu ocazia festivalului de muzică organizat în această perioadă, se aude muzică la o intensitate ridicată.

La fața locului, a fost identificat un grup de tineri care ascultau muzică, aceștia conformându-se imediat solicitărilor polițiștilor de a opri muzica și a menține liniștea publică, neexistând alte sesizări în cauză.

Comenteaza