Video Cină cu viermi la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca

Cină cu viermi la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat Facebook un film despre care spune că este făcut la Spitalul de Copii din Cluj, şi în care se văd viermi lângă un pateu dat la cină unei mame internate cu copilul ei. Parlamentarul anunţă că luni va sesiza DSP Cluj.

Cină cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca!”, se numeşte postarea făcută duminică seara de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Acesta susţine că o femeie, internată în spital, i-a scris că la cină a primit pateu cu viermi.

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris pe reţeaua de socializare parlamentarul.

„Seara, nestingheriţi, pe scări îşi fac apariţia gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul...”, a spus deputatul.

Acesta a anunţat că luni va depune o sesizare la DSP Cluj.

„Mâine dimineaţă voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilaşilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero, ci şi să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea şi de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev. Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a mai scris Emanuel Ungureanu.

Comenteaza