Cinci cazuri de COVID-19 la Primăria Cluj!

Cinci cazuri de COVID-19 la Primăria Cluj!
| Foto: zcj.ro

Anunțul a fost făcut de către deputatul Emanuel Ungureanu. Primul caz, la o angajată a Direcției tehnice, a fost diagnosticat în 11 iulie, iar opinia publică a aflat despre el miercuri, 15 iulie. În 16 iulie, a fost depistat un al doilea caz, chiar la șeful Direcției.

"Din păcate am avut dreptate! Numărul de infectări cu noul coronavirus de la Primăria Cluj-Napoca continuă să crească! Până acum 5 persoane sunt infectate. 4 persoane sunt colegi din Direcția Tehnică, biroul de achiziții, investiții, direcția tehnică.

După ce s-a infectat șefa de la Achiziții, nu s-a făcut nicio anchetă epidemiologică. Rând pe rând, colegii de birou, s-au testat pe banii proprii, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și apoi s-au internat la Spitalul de Boli Infecțioase sau au ales izolarea la domiciliu.

Starea lor de sănătate este din fericire bună, sunt asimptomatici sau cu simptome ușoare. Am pregătit câteva soluții care i-ar proteja și pe angajați și pe clujeni. Autoritățile le poate ignora, ca până acum, sau le pot lua în considerare cu RESPONSABILITATE!

Le-am construit grafic, poate le vede mai ușor șeful DSP Cluj, Moisescu, sau poate înțelege primarul Emil Boc că sănătatea angajaților din primărie și a cetățenilor cu care intră în contact e mai importantă decât campania electorală!

Eu îmi fac datoria de vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților să ocrotesc sănătatea populației, cu toate mijloacele legale pe care le am la dispoziție! Aveți grijă de voi și unii de alții!", a scris deputatul Ungureanu pe pagina sa de socializare.

Comenteaza