Cinci hoţi, prinşi datorită unor sesizări din partea clujenilor

Cinci hoţi, prinşi datorită unor sesizări din partea clujenilor
Cinci persoane bănuite de comiterea unor furturi au fost prinse de poliţişti în urma unor apeluri din partea cetăţenilor, care au sesizat în timp util comiterea faptelor.

Trei dintre hoţi au fost depistaţi marţi în jurul prânzului, după ce poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Cluj au fost anunţaţi cu privire al faptul că trei bărbaţi sustrag bunuri din curtea unui imobil de pe strada Tăbăcarilor.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, în timp ce acestea transportau cu un cărucior o sobă de fontă, elemente de aluminiu, etc., bănuite a fi sustrase din curtea imobilului. Bunurile au fost predate părţii vătămate", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Alţi doi au fost prinşi în aceeaşi după-masă, tot de efectivele Secţiei 2 de Poliţie. La fel ca în situaţia anterioară, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt, în acest caz fiind vorba de un furt din autoturism, petrecut pe strada Călan.

"Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate, pe strada Fabricii din Cluj-Napoca au identificat doi bărbaţi, de 22 şi 27 de ani, din Cluj şi Vrancea, bănuiţi de comiterea faptei", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Asupra lor au fost găsite cabluri pentru transferul energiei electrice care ar fi fost sustrase din autoturismul parcat pe strada Călan. Mai mult, s-a stabilit că cei doi ar fi sustras şi acumulatorul auto, acesta fiind găsit în spatele unor garaje de pe strada Anina, loc în care ar fi fost ascuns de către ei.

Cei cinci sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza