Cinci răniți într-un accident la Mera

Cinci răniți într-un accident la Mera

Duminică seara, în comuna Mera a avut loc un accident, iar la fața locului au fost consultați de către echipajele medicale trei copii și doi adulți care au fost transportați la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a informat că pe Drumul Național nr. 1F, Cluj-Napoca – Zalău, între localitățile Mera și Nădășelu a avut loc o coliziune între două autoturisme. Din primele informații, în urma impactului cinci persoane au fost rănite, dintre care una a fost încarcerată.

Un șofer de 36 ani, conducând autoturismul cu direcția spre Zalău, a efectuat un viraj stânga peste marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus spre celălalt sens de mers de un conducător de 34, ani din Cluj-Napoca.

Cei trei copii, cu vârste de 6, 12, respectiv 13 ani, nu prezentau traumatisme vizibile, dar erau sub stare de șoc fiind necesar transportul la unitatea de primiri urgențe pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Unul dintre autoturisme emana fum și prezenta scurgeri de hidrocarburi după producerea accidentului, astfel încât a fost necesară intervenția pompierilor pentru a evita producerea unui incendiu.

Conducătorii auto au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost blocat temporar pe ambele sensuri. Se estima ca acesta să fie reluat ulterior, în condiții normale. "Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule", a transmis IGPR.

Comenteaza