Cinci tone de alimente de ieri până azi, la Cluj, pentru românii afectaţi de zăpezile masive VIDEO

Cinci tone de alimente de ieri până azi, la Cluj, pentru românii afectaţi de zăpezile masive VIDEO
Campania "În realitatea eşti mai bun" continuă în Cluj. De ieri, de când au fost încărcate primele camioane cu ajutoare, s-au strâns alte cinci tone de alimente. Militarii continuă să strângă ajutoare în toate cele cinci puncte de colectare din judeţ.
">

Clujenii au continuat să aducă alimente pentru sinistraţii din judeţele Vrancea şi Buzău. În mai puţin de 24 de ore, în centrul de pe strada Traian Moşoiu s-a adunat o tonă de alimente, iar în Floreşti şi Someşeni, alte patru tone.

Vezi ce spun donatorii, în materialul video

Unităţile de colectare din Cluj rămân deschise pentru cei care doresc să doneze alimente pentru conaţionalii lor din judeţele puternic afectate de ninsori.

"Noi am rămas cu dispozitivul organizat în aşa fel să putem primi la orice, până la ora 21 sau chiar mai târziu ajutoarele", spune comandantul Dan Cernea. "Chiar în cursul zilei de astăzi, ştiind că urmează să plece, am trimis alimentele perisabile care au venit de ieri până astăzi. Mă refer la pâine, salamuri, brânzeturi şi fructe, în special portocale, le-am trimis la Câmpia Turzii pentru a putea fi îmbarcate şi transportate în zona de calamitate", adaugă el.

Unitate Militară de pe strada Traian Moşoiu şi cele din Floreşti, Someşeni, Dej şi Turda sunt punctele de colectare organizate în Cluj. Campania "În realitate eşti mai bun" a fost iniţiată de Realitatea TV, în colaborare cu Ministerul Apărării Naţionale, pentru ajutorarea sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău.

Reporter: Andreea Popa
Imagine: Florin Dan

Comenteaza