Cine concertează pe Cluj Arena în 29 iulie: Sting sau Robbie Williams

Cine concertează pe Cluj Arena în 29 iulie: Sting sau Robbie Williams
Conducerea Cluj Arena poartă negocieri cu agenţia Emagic pentru organizarea unui concert de marcă la Cluj, pe 29 iulie. Se vehiculează numele lui Sting sau Robbie Williams, ambii având programte concerte în Europa, în perioada respectivă.

Reprezentanţii Cluj Arena sunt extrem de secretoşi când vine vorba despre concertul programat la Cluj pentru 29 iulie. Directorul Radu Raţiu a anunţat că speră să semneze un contract oficial până la finele lunii februarie. Acesta nu a dorit însă să destăinuie numele trupei care ar urma să ajungă la Cluj şi nici firma de impresariat cu care poartă negocieri. Conform surselor ZIUA de CLUJ, sunt vehiculate două nume, Robbie Williams şi Sting. Pe parcursul anului 2013 mai sunt programate şi alte evenimente importante pe Cluj Arena.

Un mare concert pop-rock ar urma să aibă loc pe Cluj Arena în 29 iulie, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu. Acesta a spus că nu-şi poate permite să destăinuie cine este trupa sau interpretul care va concerta la Cluj, dat fiind faptul că negocierile nu s-au încheiat încă. Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, speră să semneze un contract până la finele lunii februarie pentru a putea mai apoi să anunţe oficial şi numele solistului care va veni să concerteze.

„Pot doar să vă spun că acest concert va stârni interesul tuturor iubitorilor de muzică bună. Un concert pop rock, cu un solist care este iubit de toată lumea. Până când nu avem un contract semnat nu pot spune mai multe", a comentat Raţiu. Din sursele ZIUA de CLUJ, conducerea Cluj Arena negociază cu două firme de impresariat. Una dintre acestea este Emagic, cea care a adus la Cluj trupa Roxette, şi care la Bucureşti organizează concertul cu Roger Waters, dar nu numai.

În privinţa concertului din Cluj, de pe 29 iulie, se vehiculează numele lui Sting şi cel al lui Robbie Williams. Conform site-urilor oficiale, ambii artişti au programate concerte în Europa în perioada respectivă. Sting concertează în 10 iulie în Franţa, iar în 12 iulie, în Norvegia, în timp ce Robbie Williams se va afla pe 27 iulie în Germania, iar pe 31 iulie în Italia.

Preşedintele Consiliului de Administraţia al Cluj Arena, Radu Sporiş, a mai spus că anul acesta sunt programate şi alte evenimente importante pe stadion, precum meciul naţionalei de rugby cu formaţia Georgiei, mai multe meciuri oficiale de fotbal ale Universităţii Cluj, chiar şi ale naţionalei României. De asemenea, vor fi organizate şi două concerte de folk, dar şi un concert al Filarmonicii Transilvania. Dacă va fi dotată pista de atletism până în vară, există posibilitatea ca stadionul clujean să devină gazda competiţiei naţionale de atletism.

 

Etichete
Comenteaza