Cine deţinea cabana în care s-a ascuns deţinutul evadat VIDEO

Cine deţinea cabana în care s-a ascuns deţinutul evadat VIDEO
Alexandru Bartuş, cel de-al patrulea deţinut evadat din arestul IPJ Cluj a fost găsit, după două săptămâni de căutări, într-o casă de vacanţă din judeţul Alba.

Situată pe strada Albac din Micești, la aproximativ cinci kilometri de centrul oraşului Alba-Iulia,  cabana este deţinută de un instructor auto și taximetrist din reşedinţa de judeţ.

Fiul proprietarului a ajuns la casa de vacanţă la doar câteva ore după capturarea lui Bartuş, pentru a da de mâncare la câini.

Întrebat de reporteri dacă îl cunoaşte pe proprietarul acesteia şi dacă l-a ajutat pe Bartuş, el a refuzat să dea vreun detaliu, susţinând că nu ştie nimic despre ce s-a întâmplat. La final, a recunoscut totuşi că a aflat de intervenţia poliţiei, însă nu are nicio legătură cu evadatul.

De asemenea, el a afirmat că în prezent casa de vacanţă este nelocuită. Potrivit alba24.ro, casa respectivă a fost construită în urmă cu aproximativ doi ani. La cabană obişnuiau să se adune mai mulţi tineri, care organizau petreceri. Vecinii susţin că ultima reuniune a acestora a avut loc cu ocazia revelionului.

Bartuş a fost prins de poliţişti miercuri, în jurul orei 15:00. Pentru a fi mai greu de recunoscut, el îşi răsese barba şi îşi schimbase culoarea părului. Alături de el, în cadrul aceleiaşi acţiuni a fost condus la sediul IPJ Alba un alt bărbat de 25 de ani, din Alba Iulia, bănuit că l-ar fi sprijinit.

Comenteaza