Cine era adolescentul scos fără suflare din râul Someșul Mic. Începuse o carieră de fotbalist

Cine era adolescentul scos fără suflare din râul Someșul Mic. Începuse o carieră de fotbalist
| Foto: someseanul.ro

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în râul Someşul Mic era un junior al Unirii Dej. Acesta a început o carieră de portar la FC Unirea Dej înainte de tragicul accident. 

Ionuț Mangiurea era legitimat la FC Unirea Dej, la grupa U 17 (sub 17 ani), unde evolua pe postul de portar. Tânărul era și component al lotului național U17. A evoluat în trecut la Armenopolis Gherla, dar și la CFR Cluj U15.

Clubul de fotbal FC Unirea Dej a transmis un mesaj de condoleanţe pe contul oficial de Facebook. "Junior al clubului nostru, Ionuț Mangiurea s-a stins din viață la numai 15 ani. Acesta a fost scos fără suflare din râul Someșul Mic din localitatea Gherla.

FC Unirea Dej transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor lui de la echipa de juniori U17 și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace!". După postarea mesajului, au curs cuvintele de încurajare şi părere de rău adresate familiei tânărului fotbalist.  

Trupul băiatului de doar 15 ani a fost găsit, miercuri dimineață de echipajele de salvare în Someșul Mic. Căutările băiatului au început marți seara, după ce a fost anunțată dispariția acestuia în apele râului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Comenteaza