Video Cine era femeia cu COVID-19 care a murit la Cluj

Cine era femeia cu COVID-19 care a murit la Cluj

Cazul femeii decedate la Cluj, în urma infectării cu noul coronavirus, este cel de-al 18-lea înregistrat în România.

Femeia de 76 de ani depistată cu noul coronavirus, care a decedat, joi, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, era cântăreață de muzică bisericească aparținând cultului penticostal și era cunoscută sub numele de Ileana din Vâlcele, scrie stiripesurse.ro.

Conform unui comunicat semnat de Caleb Nechifor, prezbiter în Biserica Penticostală „Betania” Cluj-Napoca, transmis joi, decesul femeii a fost confirmat atât de pastor, cât și de familia acesteia.

„Anunțăm cu regret că sora Ileana din Vâlcele, după o intensă suferință, ultimele zile fiind la terapie intensivă, a plecat, joi, la Domnul pe care L-a slujit o viață întreagă. Cântările ei duhovnicești, dar și pasiunea ei pentru misiune în țară și în străinătate, vor rămâne un reper pentru întreaga lume. Întotdeauna când ne întâlneam în lucrare mă întâmpina cu cuvinte de glorie și slavă la adresa lui Dumnezeu. A plecat să cânte în corul din Cer! Ne-am dat întâlnire pe marea de sticlă unde vom cânta împreună în Corul Ceresc. Decesul e confirmat atât de pastorul sorei noastre, cât și de familie”, se arată în comunicat.

Grupul de Comunicare Strategică a informat că femeia a fost internată în data de 20.03.2020 în Spitalul Huedin și transferată în data de 22.03.2020 în secția ATI a Spitalului de Boli Infectioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19.

"Pacienta avea afecțiuni pre existente: hipertensiune arterială, diabet zaharat", a precizat GCS.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza