Cine este câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria Loto 6/49 și ce va face cu banii

Cine este câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria Loto 6/49 și ce va face cu banii

Norocoasa câștigătoare a celui mai mare premiu din istoria Loto 6 din 49 nu a așteptat prea mult și mers a doua zi să își ridice premiul în valoare de circa 10 milioane de euro.

La tragerea Loto 6/49 de duminică, 25 iunie, s-a câștigat la categoria I cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

Conform unui comunicat al Loteriei Române, în cursul zilei de luni, 26 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49 în valoare de 50.096.011,76 de lei (peste 10,10 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 25 iunie. Pe lângă premiul de categoria I, pe biletul norocos s-au înregistrat și 23 de câștiguri de categoria a III-a în valoare totală de 9.791,1 de lei și 24 de câștiguri de categoria a IV-a în valoare totală de 720 de lei, suma totală câștigată fiind în valoare de 50.106.522,86 lei.

„Câștigătoarea este din București, are în jur de 40 de ani și ne-a declarat că joaca ocazional la Loto 6/49 înca de la vârsta de 20 de ani. În ultimul an a jucat constant scheme reduse și variante combinate, și a fost convinsă că în felul acesta va câștiga marele premiu, chiar dacă anterior a avut mici câștiguri care i-au dat încredere că va câștiga. O parte dintre numerele care i-au purtat noroc au semnificație personală. Aceasta este de părere ca banii câștigați trebuie investiți. Castigătoarea nu a dorit să-și facă publică identitatea”, se mai arată în comunicat.

„Cred în șansa tuturor de a câștiga! Așa cum am crezut și în șansa mea! Jucați, insistați și atunci când doriți să renunțați tot mai continuați să jucați, pentru că soarele va ieși și pe strada dumneavoastră! Așa am procedat și eu și am reușit!", este mesajul pe care câștigătoarea îl transmite tuturor jucătorilor la loto.

Comenteaza