Cine este polițistul care a murit strivit în trabantul său. A pierdut controlul volanului iar impactul i-a fost fatal

Cine este polițistul care a murit strivit în trabantul său. A pierdut controlul volanului iar impactul i-a fost fatal
| Foto: antena 3

Cornel Vereştiuc este polițistul de 38 de ani care a murit pe loc după ce a făcut accident cu trabantul său.

Poliţistul de la Rutieră se afla, astăzi, în timpul său liber, atunci când a fost implicat într-un grav accident pe DN 76, pe raza comunei Şoimuş din Hunedoara, situată în apropiere de Deva.

În vârstă de 38 de ani, tânărul poliţist de la Rutieră se afla la volanul unui autoturism marca Trabant, cu care se deplasa din direcţia Brad către Deva.

La un moment dat, poliţistul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a fost spulberată frontal de un autoturism marca Dacia, condus din sens opus de un bărbat de 40 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât tânărul poliţist a murit pe loc.

"Polițistul de la Serviciul Rutier, Vereștiuc Cornel, a decedat într -un accident rutier pe raza localității Șoimuș, la numai 38 de ani. Sincere condoleanțe către familie, colegi si toți cei care l-au cunoscut ! Dumnezeu Sa Îl Ierte!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Special Guys All Over The World.

"Pompierii Detaşamentului Deva cu o autospecială mixtă, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă au ajuns în căteva minute la locul impactului dintre un autoturism Trabant şi o autoutilitară.

În autoturism cei 13 pompieri implicaţi în operaţiune au găsit un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa.

Bărbatul a fost declarat decedat de echipajul cu medic al SAJ.

Pompierii au acordat îngrijiri medicale şoferului autoutilitarei, ce avea răni uşoare, şi l-au transportat conştient şi cooperant la UPU Deva.

Circulaţia pe drumul judeţean a fost blocată aproximativ o jumătate de oră până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor la locul accidentului", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, potrivit antena3.ro.

loading...
Comenteaza