Cine este șoferul clujean care a murit în noul său Maserati pe care îl testa cu doi prieteni

Cine este șoferul clujean care a murit în noul său Maserati pe care îl testa cu doi prieteni
| Foto: libertatea.ro

Doi tineri din Bistrița și unul din Cluj și-au pierdut viața în teribilul accident de la Poiana Stampei, din Suceava. Cei trei testau noul Maserati cu 180 km/oră pe un drum național.

Șoferul e din Cluj, cei doi probau mașina, după ce au plecat de la o petrecere.

Cei trei au fost găsiți încarcerați și inconștienți în bolidul Maserati transformat într-un morman de fiare. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat în zadar zeci de minute să-i resusciteze pe cei trei.

Se pare că totul a pornit la un chef din Pasul Tihuța, la care erau mai mulți prieteni, printre care și Bogdan Bodea, 31 de ani, și Alex Peternel, 24 de ani, doi tineri din Bistrița.

Alături de ei era și un prieten din Cluj, care i-a chemat să le arate, pe DN17, performanțele unui bolid Maserati, abia achiziționat.

Au plecat la drum, iar la câțiva kilometri, șoferul din Cluj, Ionuț Mihai Moldovan,32 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un cap de pod și de acolo a fost aruncat peste firele de electricitate, pe care le-a și rupt.

Mașina s-a oprit într-o grădină de lângă șosea. Alex Peternel, cel mai tânăr dintre ei, era clujean la origine, însă se mutase în Bistrița.

Bodea Bogdan era divorțat și se întorsese de puțin timp din străinătate. A muncit atât acolo, cât și în țară ca agent de securitate. Șoferul clujean avea 32 de ani și era tatăl unui copil de doi ani, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza