Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe Horea

Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe Horea

Mașina unei familii de bistrițeni a fost spulberată pe strada Horea din Cluj-Napoca. Cei doi părinți au ajuns la spital, însă tânărul de 22 de ani nu a mai putut fi salvat. După mai bine de o oră de resuscitări, a fost declarat decesul.

Un accident rutier a avut loc duminică seara. Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar pe sensul opus. Cei trei bistrițeni sunt Daniel Barani - tatăl, viorica Barani – mama și Filip Barani - tânărul care a decedat.

Filip ar fi împlinit 22 de ani în aprilie, scrie Bistriţeanul.ro. A absolvit Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Acesta mai are un frate, Samuel, la Cluj. Filip a plecat de dimineață, din Bistrița, împreună cu părinții săi.

În relatarea sa inițială de pe Facebook, acesta a postat drumul și mesajul „Și am plecat”, fără să știe că pleacă pentru totdeauna. Mesajele de durere ale prietenilor au început să curgă pe pagina acestuia de socializare.

„Câtă frumusețe să se risipească într-o clipă! Nu vreau și nu pot să înțeleg de ce ai plecat, iubitul nostru… Ai lăsat multă durere în sufletele noastre, frumusețea noastră! Finule, o să ne lipsești!,” a scris Cristina.

„Nici nu-mi vine să cred că ai plecat așa devreme și de tânăr! Dumnezeu să te odihnească în pace și să îți întărească familia în această grea suferință. Acum opt luni râdeam cu lacrimi și ne-ai făcut ziua frumoasă. Ne-ai lăsat o amintire frumoasă. Odihnește-te în pace, suflet frumos!”, a scris Flory.

loading...
Comenteaza