News alert Foto Care sunt eroii care au împedicat o femeie din Cluj să se arunce de pe bloc

Care sunt eroii care au împedicat o femeie din Cluj să se arunce de pe bloc
Lucrătorii ISU și jandarmii clujeni au salvat o femeie cu probleme psihice care amenința că se aruncă de pe bloc
Lucrătorii ISU și jandarmii clujeni au salvat o femeie cu probleme psihice care amenința că se aruncă de pe bloc

Intervenție spectaculoasă a lucrătorilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Cluj, care, în colaborare cu jandarmii și polițiștii, au reușit să salveze o femeie care amenința că se aruncă în gol de pe un bloc.

”Plutonierul adjutant Szekernyes Szilard a fost solicitat să intervină alături de echipajul care îl coordona în cazul unei persoane ce se afla pe terasa unui bloc.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului, fără a utiliza semnalele acustice și luminoase. Alături de polițiștii și jandarmii aflați la locul evenimentului au constat că o femeie, aflată sub tratament medicamentos psihiatric, manifesta o stare vizibilă de agitație și se afla în pericol de a se arunca de pe bloc.

Pompierul, alături de un polițist, a inițiat un dialog cu persoana aflată în pericol, pentru a o liniști și a încerca să oprească intenția acesteia. În acest timp un jandarm a reușit să se strecoare prin spatele ei și să o prindă. O colaborare fără multe vorbe și mai mult din priviri a făcut posibilă reușita acestei misiuni. 

Este încă una dintre miile de situații în care pompierii, jandarmii și polițiștii clujeni dau dovadă de #Curaj și #Devotament”, se arată într-o postare a ISU Cluj pe Facebook. Femeia a fost în cele din urmă preluată de un echipaj al Ambulanței care i-a acordat asistență medicală de specialitate.

Comenteaza