Cine sunt românii răniţi în atentatul de la Londra

Cine sunt românii răniţi în atentatul de la Londra
Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache.

Cei doi români aflaţi între victimele atacului din capitala Marii Britanii sunt Andrei Burnaz şi Andreea Cristea, din Constanţa, de 32, respectiv 31 de ani şi se aflau la Londra pentru a sărbători aniversarea lui Andrei, au precizat joi surse oficiale.

Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, care a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi, a relatat BBC News.

Patru persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite în atacul terorist comis miercuri seară în apropierea Parlamentului Marii Britanii. Presupusul atacator a fost împuşcat mortal de forţele de ordine.

 

Comenteaza