Cioban găsit mort pe un câmp din judeţul Cluj. Câinii de la stână au păzit cadavrul stăpânului ore în şir

Cioban găsit mort pe un câmp din judeţul Cluj. Câinii de la stână au păzit cadavrul stăpânului ore în şir
| Foto: YouTube

Un cioban din Comuna Corneşti, judeţul Cluj a fost găsit mort după ce dispăruse joia trecută. În momentul când au ajuns poliţiştii la cadavru, ciobanul era păzit de câinii lui credincioşi.

În comuna Corneşti din judetul Cluj, un cioban a dispărut de la stână şi până a doua zi, nimeni nu a ştiut nimic de el. A fost găsit mort după 15 ore, în plin câmp, iar lângă el stăteau neclintiţi cei doi câini pe care chiar el i-a crescut, scrie dejeanul.ro

Poliţiştilor le-a fost greu să se apropie de cadavru, pentru că, aceştia nu lăsau pe nimeni să se atingă de stăpânul lor. 

Totul s-a întamplat joi, când bărbatul de 65 de ani, din comuna Corneşti, cioban la o stână din zonă, nu a mai fost văzut de nimeni. A fost căutat de proprietarul oilor şi de mai mulţi oameni, iar după 15 ore, a doua zi, bărbatul a fost găsit decedat, pe un câmp din localitatea Bârlea.

Alături de el erau cei doi câini ciobăneşti pe care chiar el i-a crescut, şi care nu s-au dezlipit de cadavrul stăpânului lor. La faţa locului, pe lângă poliţişti, au fost trimişi şi medicii de pe ambulanţă, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

Oamenii spun că, dacă cei doi câini nu păzeau cadavrul ciobanului, este posibil ca acesta să fi fost sfâşiat de animalele sălbatice din zonă.

Comenteaza