Ciocnire violentă între două mașini pe drumul Cluj - Zalău. O persoană a decedat

Ciocnire violentă între două mașini pe drumul Cluj - Zalău. O persoană a decedat

O persoană a decedat după o coliziune produsă joi seara între două autovehicule pe drumul Cluj-Napoca - Zalău.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că traficul rutier a fost întrerupt pe Drumul Național 1F Cluj-Napoca – Zalău, în zona localității Sânmihaiu Almașului, județul Sălaj. Aici a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din Sânmihaiu Almașului, în timp ce conducea autoturismul pe sectorul de drum menționat,  din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Cluj.

Urmare impactului a rezultat decesul tânărului, rănirea gravă a șoferului din Cluj și a unui pasager din autoturismul condus de tânărul din Sălaj, un copil de 7 ani. Alte două persoane (un copil de 3 ani și o tânără de 25 de ani), pasageri în autoturismul condus de tânăr, au suferit leziuni ușoare. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

"Pentru prevenirea accidentelor rutiere sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare", a anunțat IGPR.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza