Circulaţia între Mănăştur şi centru, paralizată o jumătate de zi din cauza unei avarii la reţeaua de apă

Circulaţia între Mănăştur şi centru, paralizată o jumătate de zi din cauza unei avarii la reţeaua de apă
Traficul între cartierul Mănăştur şi centrul Clujului a fost paralizat astăzi din nou, încă de dimineaţă, după ce strada Clinicilor a fost închisă pentru reparaţii. Este a doua oară în două săptămâni când apare o avarie la reţeaua de apă, ce blochează circulaţia.

"De ani de zile n-am avut intervenţii pe Clinicilor, iar acum am avut două în două săptămâni", spune directorul Companiei de Apă Someş, Dorin Ciatarâş. "A apărut o avarie şi ca să putem interveni urgent trebuie închisă circulaţia. A cedat o îmbinare".

Întrebat dacă există garanţii că nu va fi nevoie de închiderea circulaţiei din nou în următoarea perioadă, având în vedere că, exceptând cele două intervenţii din ultimele două săptămâni, strada Clinicilor nu a fost închisă, Ciatarâş spune că nu poate oferi astfel de garanţii.

"Din păcate nu pot da o garanţie pentru că avem 3-4 avarii pe săptămână". "Dar pe Clinicilor n-am avut de ani de zile intervenţii pe reţea", adaugă el. Pentru că str. Clinicilor a fost închisă ore întregi astăzi, coloana de maşini care se îndrepta din Mănăştur spre centru se întindea astăzi de la intersecţia cu str. George Coşbuc până la benzinăria Lukoil.

Comenteaza