Circulație în condiții de iarnă la Cluj. S-a dat cu peste 800 de tone de material antiderapant

Circulație în condiții de iarnă la Cluj. S-a dat cu peste 800 de tone de material antiderapant
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, în urma căderilor de zăpadă semnalate în zona de munte, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, pe unele drumuri județene traficul rutier a fost îngreunat.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 31 ianuarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 65 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 44 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 48 de drumuri judeţene, cu 18 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 414 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de duminică, 31 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 360 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 14 sectoare de drumuri județene, cu 9 utilaje. În cursul nopții și al acestei dimineți s-a acționat pe 9 sectoare de drumuri județene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acțiuni a fost utilizată o cantitate însumată de 87 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza