Circulaţie restricţionată pe un drum din Cluj din cauza condiţiilor meteo

Circulaţie restricţionată pe un drum din Cluj din cauza condiţiilor meteo

Circulaţia rutieră este restricţionată, duminică dimineaţă, pe două drumuri naţionale şi pe două drumuri judeţene din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit sursei citate, probleme sunt pe DN 1R, care este blocat în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj, traficul fiind deviat pe DJ 126, prin localitate.

De asemenea, pe DN 57B, la kilometrul 1+200 de metri, pe raza oraşului Oraviţa din judeţul Caraş-Severin, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbuşit în albia unui râu din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, afectând şi suprafaţa de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat.

Totodată, DJ 672C este blocat în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, iar DJ 582 este blocat în zona localităţii Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin, precizează Centrul Infotrafic.

"În judeţul Tulcea, circulaţia rutieră pe DN 22D se desfăşoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieşirea din oraşul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat. De asemenea, până în data de 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin - Orşova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localităţii Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), judeţul Mehedinţi, se execută lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Astfel, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloţi de circulaţie", mai arată sursa citată. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza