Cireșe din producția proprie, de vânzare la magazinele USAMV

Cireșe din producția proprie, de vânzare la magazinele USAMV

S-au copt cireșele în livada Stațiunii de Cercetări Horticole a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. 

Cireșele din soiurile timpurii Ramon Oliva și Biggareau Moreau, recoltate zilnic pentru a fi proaspete, vor putea fi cumpărate zilnic începând din 10 iunie de la magazinele universității, cel de pe Calea Mănăștur nr. 7, respectiv magazinul din Cartierul Gheorgheni, de la capătul străzii Liviu Rebreanu.

Prețul unui kilogram de cireșe este de 12 lei.

”Ne bucurăm că a venit vremea culesului cireșelor și le putem oferi clujenilor, ca în fiecare an, fructe proaspete. Îi rugăm să înțeleagă că, de această dată, depindem de condițiile meteo destul de capricioase în această perioadă, iar în cazul în care vor fi zile ploioase cantitatea de cireșe recoltată și livrarea spre magazine vor suferi modificări. Ne dorim să aprovizionăm ambele magazine ale USAMV la timp și, cel mai probabil, la orele amiezii fructele vor fi disponibile clienților”, a explicat directorul stațiunii horticole, dr. biolog Lukacs Lehel.

De asemenea, tot de miercuri, va fi pusă în vânzare ceapă verde, din a doua recoltă a anului la Stațiunea de Cercetări Horticole. Prețul este de 2,5 lei/legătură.

Comenteaza