Cîţu, despre creşterea preţurilor la energie şi gaze: Voi identifica rapid cele mai bune soluţii pentru a trece cu bine peste iarna care urmează

Cîţu, despre creşterea preţurilor la energie şi gaze: Voi identifica rapid cele mai bune soluţii pentru a trece cu bine peste iarna care urmează
| Foto: atelierul de stiri

Premierul Florin Cîţu a precizat că a discutat cu ministrul Energiei Virgil Popescu şi reprezentanţii ANRE, OPCOM, Transelectrica şi Consiliul Concurenţei pentru a înţelege mai bine situaţia creşterii preţurilor la energie şi gaze. Şeful Executivului a adăugat că va identifica rapid cele mai bune soluţii pentru ca lumea să treacă bine peste iarna care va veni şi discuţiile pe subiect vor fi reluate săptămâna viitoare.

„Am discutat astăzi (joi - n.r.) cu ministrul Energiei şi reprezentanţii ANRE, OPCOM, Transelectrica şi Consiliul Concurenţei pentru a înţelege mai bine situaţia creşterii preţurilor la energie şi gaze. Voi identifica rapid cele mai bune soluţii pentru a trece cu bine peste iarna care urmează şi, pentru că nu avem timp de pierdut, voi relua discuţiile pe acest subiect săptămâna viitoare”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook. 
 
Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat că autorităţile doresc ca legea privind consumatorul vulnerabil să intre cât mai repede în vigoare, cel mai probabil din această iarnă, pentru ca acesta să fie protejat de creşterile pe piaţa de energie şi a gazelor naturale. El i-a sfătuit pe cetăţeni să meargă pe piaţa concurenţială, să aleagă cel mai bune oferte şi să nu rămână în piaţa serviciului universal. 
 

Etichete
Comenteaza