Cîțu: Finala Cupei României va fi cu spectatori. Miniștrii ies în stradă pentru a susține campania de vaccinare

Cîțu: Finala Cupei României va fi cu spectatori. Miniștrii ies în stradă pentru a susține campania de vaccinare

Premierul Florin Cîțu a anunțat că ziua de 22 mai va fi o zi importantă deoarece toți miniștrii vor ieși în stradă pentru a susține campania de vaccinare din țară, iar finala cupei României va avea loc tot atunci și va fi un eveniment cu spectatori.

„Vaccinarea continuă. Tot Cabinetul de miniştri iese în stradă pe 22 mai. Tot pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României, e un eveniment în care vom avea spectactori. Sper să ajung şi eu acolo. O zi importantă – 22 mai Guvernul în stradă şi Cupa României. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă cu un eveniment cultural cu spectatori”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Guvernului.

Potrivit prim-ministrului, semnele în ceea ce privește pandemia sunt bune acum iar asta se datorează în mare parte românilor care vor să se vaccineze.

„Numărul persoanelor testate pozitiv scade pe zi, avem toate judeţele în zona verde, Bucureştiul a eliminat din restricţii. Scenariul cu acest val, până şi eu am fost pesimist, a ţinut mai puţin, dar asta de datorează în mare, mare parte românilor care doresc să se vaccineze”, a mai spus Cîţu.

Comenteaza