Clădire de 5 milioane de euro a Băncii Transilvania, în incinta Tetarom

Clădire de 5 milioane de euro a Băncii Transilvania, în incinta Tetarom
Clădirea de birouri pe care Banca Transilvania (BT) (foto) vrea să o construiască în parcul industrial Tetarom I a primit astăzi avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU) după ce proiectanţii au suplimentat numărul locurilor de parcare.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Numărul insuficient al acestor locuri s-a dovedit motivul pentru care proiectul a fost respins în şedinţa de săptămâna trecută a CTATU, însă a crescut, în acest interval, cu 20, la 53 de locuri. Propunerea proiectanţilor vizează un imobil cu două corpuri, unul cu parter, unde urmează să funcţioneze un centru de calcul, şi altul cu parter, demisol şi cinci etaje. La parter ar trebui să funcţioneze o agenţie BT pentru angajaţii din Tetarom, iar etajele vor fi destinate birourilor.

"În clădirea Tetarom I se va afla Centrul de date BT (Data Center), dotat conform celor mai moderne cerinţe în domeniu, precum şi birouri de tip Clasa A pentru angajaţi care fac parte din anumite direcţii ale sediului central al Băncii Transilvania", au transmis săptămâna trecută oficialii BT. Aici vor lucra aproximativ 200 de angajaţi din echipa BT, iar valoarea investiţiei Băncii Transilvania este estimată la peste 5 milioane euro. "Lucrările vor fi demarate imediat ce vor fi obţinute avizele şi autorizaţiile necesare. În ceea ce priveşte finalizarea proiectului, aceasta este programată pentru anul viitor", spun reprezentanţii BT.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza