Clipe de coșmar pentru 80 de tineri! Locația unde organizau o petrecere a ars: "Toată, toată tremur și acum"

Clipe de coșmar pentru 80 de tineri! Locația unde organizau o petrecere a ars: "Toată, toată tremur și acum"

O petrecere de majorat din Baia Mare, cu peste 80 de invitaţi, s-a încheiat îngrozitor după ce restaurantul unde avea loc evenimentul a luat foc.

Restaurantul din Baia Mare, unde era antamată petrecerea, a luat foc chiar în momentul în care sărbătorita îşi întâmpina oaspeţii. Din fericire, toți au reușit să iasă în siguranță înainte ca pompierii să ajungă la fața locului.

Focul şi fumul gros s-au văzut de departe, spre disperarea oamenilor din zonă. A fost panică mare şi în restaurant în momentul izbucnirii incendiului. "Toată, toată tremur și acum... N-am cuvinte să vă spun!", a declarat verișoara sărbătoritei. 80 de invitaţi chemase tânăra la majoratul ei. O petrecere care s-a terminat înainte să înceapă. Cu toţii au fost evacuați de angajații localului la doar câteva minute de la sosirea lor la restaurant.

"Am ajuns aici şi, maxim, 10-15 minute, cam aşa, a început lumea să ieşim afară, toată lumea: ieşiţi afară! Şi, numai dintr-odată am văzut focul pe acoperiş", mai spune tânăra. "Un bec de pe tavan a început să facă scurt şi au luat un stingător şi au dat pe becul respectiv. Apoi a început alt bec să facă scurt. Şi am coborât toţi şi a fost totul OK. Bine că n-a păţit nimeni nimic!", a declarat o invitată. Focul a fost lichidat după mai bine de trei ore, iar pompierii cercetează acum cauza producerii incendiului, potrivit observatornews.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza