Clipe de groază pentru un clujean: a fost agresat de un necunoscut pentru un telefon mobil

Clipe de groază pentru un clujean: a fost agresat de un necunoscut pentru un telefon mobil
Un bărbat a trecut marţi printr-o experienţă traumatizantă, după ce a fost agresat şi deposedat de telefonul mobil de un necunoscut.

Nefericita întâmplare a fost sesizată poliţiei în jurul orei 18:36 şi, pe baza semnalmentelor reţinute de victimă şi indicate de un martor, agresorul a fost prins în doar 15 minute de la comiterea faptei. 

Din cercetări a reieşit că acesta, un clujean de 22 de ani, se deplasa pe lângă o bicicletă şi ar fi lovit victima cu roţile vehiculului în zona picioarelor. După ce partea vătămată s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, tânărul i-ar fi smuls telefonul mobil din mână prin aplicarea forţei.

"Poliţiştii au recuperat prejudiciul, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, acesta urmând a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activitţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza