Cluj: Şapte persoane, reţinute de poliţişti după o bătaie. Un tânăr a fost spitalizat

Cluj: Şapte persoane, reţinute de poliţişti după o bătaie. Un tânăr a fost spitalizat

Poliţiştii clujeni au reţinut marţi şapte persoane cu vârste între 17 şi 44 de ani în urma unui conflict izbucnit în localitatea Soporu de Câmpie, un tânăr fiind transportat la spital.

"La data de 26 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Câmpia Turzii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de 7 bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au fost sesizaţi cu privire la desfăşurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din localitatea Soporu de Câmpie", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Cluj.

Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

"În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat patrule de ordine publică, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, fiind identificaţi şi conduşi la sediul unităţii de poliţie 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani, dar şi un minor în vârstă de 17 ani. În urma conflictului, una dintre persoanele implicate, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Frata, a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, cei şapte au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Etichete
Comenteaza