Cluj Arena face angajări; deocamdată caută paznici VIDEO

Cluj Arena face angajări; deocamdată caută paznici VIDEO
Vrei să lucrezi la Cluj Arena? Nimic mai simplu, societatea se pregăteşte să facă noi angajări. Sunt disponibile în primă fază două posturi de agenţi de securitate şi nouă de paznici. Consilierii judeţeni au aprobat astăzi suplimentarea personalului de la această societate.

În total în noua organigramă sunt prevăzute 20 de posturi noi, care vor fi ocupate treptat. În afară de agenţii de securitate şi pază, mai sunt disponibile 1 post de specialist resurse umane, unul de inginer instalaţii, 3 de funcţionari administrativi, dar şi 2 funcţionari economici.

"Am stabilit că, financiar, este mai avantajos pentru Cluj Arena dacă are paznicii săi, ceea ce aduce o reducere de 33% aproximativ la costuri", spune directorul Cluj Arena, Radu Raţiu.
"După paznici, vom vedea în primăvară ce angajări vom mai face, când vmo va şi alte spaţii în funcţiune clujenilor", a adăugat el.

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de astăzi şi suplimentarea bugetului Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat cu aproximativ trei milioane de lei, dintre care 290 de mii de lei pentru decontarea facturilor de utilităţi la Cluj Arena.

Reporter: Claudia Romitan
Imagine: Răzvan Ţupa

Comenteaza