Cluj: Bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie în prima zi de Paște. A încercat să fure zeci de mii de lei

Cluj: Bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie în prima zi de Paște. A încercat să fure zeci de mii de lei

Fapta de tâlhărie s-a petrecut într-un local din Câmpia Turzii chiar în prima zi de Paște, când un bărbat a încercat să sustragă, prin forță, o sumă mare de bani.

Polițiștii municipiului Câmpia Turzii au reținut, în data de 16 aprilie, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 33 de ani din județul Cluj. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„Cercetările au fost demarate la aceeași dată, în jurul orei 05.40. Bărbatul este bănuit de agresarea fizică a unui alt bărbat, în incinta unui local public și de sustragerea sumei de 20.000 de lei pe care acesta o avea asupra sa.

După comiterea faptei, cel bănuit a fost împiedicat să fugă de un grup de persoane care se aflau la acel local, fiind apoi condus la unitatea de poliție.

A fost prezentat instanței, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, potrivit TurdaNews.

De asemenea, Judecătoria Turda a respins cererea formulată, prin avocatul din oficiu, de a dispune măsura controlului judiciar sau a măsurii arestului la domiciliu.

Cluj: Bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie în prima zi de Paște. A încercat să fure zeci de mii de leiSoluția pe scurt în dosarul 3331/328/2023. Judecătoria Turda. Sursa: Portal.just.ro

Magistratul Judecătoriei Turda a hotărât arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, din data de 17.04.2023 și până la data de 16.05.2023, inclusiv.

Comenteaza