Cluj-Bucureşti pe jos, pentru Legile Justiţiei. Finalul zilei a cincea: "Moralul creşte de la o zi la alta"

Cluj-Bucureşti pe jos, pentru Legile Justiţiei. Finalul zilei a cincea:
"Marşul Speranţei" a încheiat a cincea zi. Grupul de persoane care merge, pe jos, de la Cluj la Bucureşti, pentru a participa la protestul din 20 ianuarie împotriva modificărilor Legilor Justiţiei, a ajuns lângă Rupea.

Duminică, grupul care a pornit miercuri, 10 ianuarie, din Cluj să protesteze, pe 20 ianuarie, la Bucureşti, împotriva modificărilor Legilor Justiţiei, a pornit de dimineaţă din Târgu-Mureş spre Braşov.  Membrii grupului, însoţiţi de protestatari din Sighisoara şi de un grup de bucuresteni, au pornit de dimineaţă spre Braşov.

"S-au alaturat grupului de baza inca trei participanti care vor veni pana in Bucuresti", anunţă pe Facebook Sorin Bobiş.

"Maine intentionam sa ajungem cat mai aproape de Brasov fara a intra in oras. Moralul creste de la o zi la alta.E o implicare colectiva fantastica. Nu ne simtim singuri, suntem inconjurati in permanenta de prieteni", agdaugă Bobiş.

Îndrumul lor spre București, protestatarilor porniți din Cluj, li s-au mai alăturat și alți oameni.

"Echipa a trecut de 10 persoane, iar dupa Brasov NU au cazare in niciun loc. Daca puteti oferi cazare pe traseul Brasov - Ploiesti - Bucuresti, sa ziceti", transmit protestatarii pe Facebook.

"Este nevoie de o masina de suport pe oricare dintre segmente urmatoare. Daca poti sa vii sa ii insotesti cu masina o zi, ajuta extrem de mult!"

Comenteaza