Foto Cluj: Cu cagulă și mănuși, la furat mâncare. Hoț prins în flagrant de patronul magazinului

Cluj: Cu cagulă și mănuși, la furat mâncare. Hoț prins în flagrant de patronul magazinului
| Foto: refleqtmedia

Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să fure mai multe produse alimentare dintr-un magazin.

Fapta a avut loc, în data de 26 martie, dimineață, într-un magazin alimentar din comuna Tritenii de Jos. Un individ, care purta o cagulă și mănuși, a fost prins la furat de către patronul magazinului care l-a imobilizat până la sosirea polițiștilor, potrivit RefleqtMedia.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au ajuns la fața locului, în jurul orei 06:30, și au constatat că un tânăr de 24 de ani, din aceeași comună, ar fi fost autorul furtului.

„Polițiștii au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Tritenii de Jos, imediat după ce a pătruns prin efracție și având fața acoperită în incinta unei societății comerciale din aceeași comună, de unde a sustras mai multe bunuri alimentare în valoare de aproximativ 500 de lei.

Astfel, cel în cauză a fost condus la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor, bunurile fiind restituite proprietarului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probelor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Comenteaza