Cluj: Farmacist, lovit în cap cu scaunul după o dispută cu un cioban. Totul a pornit de la o femeie

Cluj: Farmacist, lovit în cap cu scaunul după o dispută cu un cioban. Totul a pornit de la o femeie
| Foto: click.ro

Un cioban a lovit în cap un farmacist într-un local din orașul Huedin, județul Cluj. La fața locului au intervenit echipajele de poliție și SMURD.

Scandalul între farmacist și cioban a început marți seară, 9 ianuarie, la un local din Huedin. Cearta ar fi pornit de la o femeie care ar fi avut o relație în trecut cu farmacistul, iar în prezent s-ar afla într-o relație cu ciobanul, conform Infohuedin.ro.

După un schimb de vorbe dure între cei doi, ciobanul a luat un scaun și l-a lovit în cap pe farmacist. Poliția și un echipaj SMURD au ajuns la fața locului, potrivit sursei citate.

"La data de 9 ianuarie, în jurul orei 20:30, polițiștii din Huedin au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală spontană, care s-ar fi desfășurat înte doi bărbați, clienți ai unui local public din oraș. La locatie respectivă a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din Huedin care a relatat că în urma unui conflict, un bărbat l-a agresat fizic în zona capului. De asemenea, acesta a precizat că nu dorește să formuleze plângere penală", a trasnmis IPJ Cluj.

Victima agresiunii a refuzat să fie transportat la spital, potrivit ISU Cluj.

Chiar dacă victima nu a depus plângere, polițiștii au demarat în continuare cercetări sub ascpectul infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comenteaza