Cluj-Napoca: Fără apă caldă, dar plătim apa rece care curge pe ţeava de apă caldă de 5 ori mai scump

Cluj-Napoca: Fără apă caldă, dar plătim apa rece care curge pe ţeava de apă caldă de 5 ori mai scump
| Foto: WhatsApp

Clujenii de pe strada Cojocnei din Cluj-Napoca, racordaţi la reţeaua de termoficare a oraşului, vor ca pe ţeava de apă caldă să nu mai curgă ore în şir doar apă rece.

Un simplu lucuitor al oraşului Cluj-Napoca care nu şi-a pus centrală termică de apartament e nevoit să aştepte ore în şir apa caldă pe ţeavă. Lucru care se va reflecta în şi factură şi în buzunar, fără să fi beneficiat de serviciul pentru care a plătit.    

"Din această dimineață (luni, 24 mai - n. red.) pe strada Cojocnei și o mare parte a cartierului Mărăști, pentru cei care nu au centrală proprie și sunt racordați la apa caldă a celor de la Termoficare Cluj, printre care mă număr și eu, pe ţeava de apă caldă curge apă rece de o oră în speranța că se va încălzi, având o fetiţă de 6 săptămâni care necesită îngrijire și în consecință apă caldă.

Am sunat la Termoficare, oamenii își cer scuze pentru disconfortul creat, dar i-am rugat măcar să oprească sistarea de apă pe ţeava de apă caldă și răspunsul a fost că nu pot opri apa pentru un cartier întreg, neavând disponibili decât robineții de la fiecare intrare de bloc.

În consecință, nu avem nici apă caldă, dar și consumăm metri cubi de apă rece pe ţeava de caldă pe care ei o să-i factureze la preț de apă caldă, de aproximativ 5 ori mai scump, fără ca măcar să dispunem de un strop de apă caldă", ne scrie un clujean pe numărul de WhatsApp al redacţiei.

Acesta speră ca cineva dintre cei care au posibilitatea ar trebui să îi ajute intervenind în vreun fel. Oamenii se simt păgubiţi şi nedreptăţiţi şi speră ca cei care îi tratează astfel să fie trași la răspundere.

Comenteaza