Foto Cluj-Napoca: O gaură uriaşă s-a căscat în asfalt şi aproape a "înghiţit" o dubă

Cluj-Napoca: O gaură uriaşă s-a căscat în asfalt şi aproape a "înghiţit" o dubă

În cartierul Gruia din Cluj-Napoca, pe una dintre cele 7 străzi, Romulus Vuia, fostă Maşiniştilor, s-a căscat o gaură în asfalt. O dubiţă care aducea marfă la magazinul alimentar a fost aproape înghiţită de asfalt. 

Pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca a fost postată o fotografie cu o dubiţă căzută într-o prăpastie din asfalt. Omul avenit cu marfă la magazin, iar acolo s-a surpat pământul sub el. În comentariile postării apare informaţia că ar fi fost vorba de chipsuri, iar greutatea mărfii nu ar fi cea vinovată. 

Totodată clujenii au scris în comentarii că starea celor 7 străzi din Gruia este foarte proastă, iar lucrările de înlocuire a conductelor de apă au agravat situaţia. 
- "La ce gropi sunt prin zona, nu-i de mirare. De cel putin o luna am sesizat pe My Cluj gropile de pe str Gruia"
- "Era de așteptat deoarece s-au realizat lucrări de înlocuire conductă apă potabilă (...) am făcut nenumărate solicitări la poliția locală și nu s-a luat nicio măsură atât din punct de vedere al lucrărilor cât și din punct de vedere al semnalizării rutiere. În unele zone era o sinucidere curată fără semafor pe vârf de pantă nu avea vizibilitate nu dejun nimeni după ora 17:00 până dimineața și în weekend nu aveai vizibilitate și era foarte riscant. Eu personal era de cel puțin trei ori să o pățesc rău."
- "Exact ieri am blestemat groapa aia, de două ori am trecut pe acolo şi de două ori am luat-o".

Amintim că vara trecută, ZIUA de CLUJ a scris despre o situaţie similară din zona celor 7 străzi. În trotuarul străzii Crişan a apărut în mod misterios o groapă imensă. Vezi AICI fotografiile făcute în după masa de vineri, 2 iunie 2023, pe strada Crişan din municipiul Cluj-Napoca cu groapa care era deja semnalizată pentru ca pietonii cu nasul în telefon să nu cadă în "prăpastie".
Cluj-Napoca: O gaură uriaşă s-a căscat în asfalt şi aproape a "înghiţit" o dubă
Cluj-Napoca: O gaură uriaşă s-a căscat în asfalt şi aproape a "înghiţit" o dubă

Comenteaza