Foto Cluj: Sute de mii de țigări de contrabandă, descoperite în mașina unui bărbat pe A3. Ce au mai găsit polițiștii

Polițiștii clujeni au depistat în trafic un șofer care transporta o cantitate semnificativă de țigări de contrabandă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat, la data de 30 aprilie, în jurul orelor 01:30, în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

"La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal. Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia. Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda", a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.

Comenteaza