Cluj: Tânăr căzut de la înălțime. A fost preluat de elicopterul SMURD

Cluj: Tânăr căzut de la înălțime. A fost preluat de elicopterul SMURD

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD, după ce a căzut de la înălțime, pe strada Henri Coandă din Dej.

UPDATE: Evenimentul s-a produs într-un parc industrial aflat în construcție și se pare că tânărul a căzut de la o înălțime de cca 12 m. Potrivit ISU Cluj, tânărul prezenta, la primele evaluări, multiple fracturi ale membrelor inferioare și superioare. 

Conform IPJ Cluj, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre căderea de la înălțime a unei persoane, în incinta unei societăți comerciale din Dej. Acesta are 19 ani și este din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț. Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

__________________________________

În jurul orei 13.20, o autospecială, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălțime a unui bărbat de cca 20 de ani", precizează ISU Cluj.

În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conștient.

După acordarea asistenței medicale de urgență acesta a fost preluat de către elicopter și a fost transportat la UPU Cluj.

Comenteaza