Cluj: Teribilism la campania de prevenire a accidentelor moto. Un tânăr a ajuns la spital

Cluj: Teribilism la campania de prevenire a accidentelor moto. Un tânăr a ajuns la spital
Accident de motocicletă în Piața Unirii, la scurt timp după încheierea campaniei de prevenire a accidentelor moto - "Atenție la motocicliști". Un tânăr a ajuns la spital.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și mai multe echipaje de poliție. Din declarațiilor martorilor, motocicleta implicată în accident a participat la marșul de prevenire de astăzi. Tânărul care o conducea s-a ales cu o rană la picior (n.red. i-a intrat ghidonul motorului în picior în momentul în care a încercat să-l ridice de la pământ), iar motocicleta a fost avariată.

O doamnă a povestit că, în urmă cu o oră, tot în zona pieței a văzut câțiva motocicliști mergând într-o roată.

UPDATE: "Din primele verificări, este vorba despre autoaccidentare. Motociclistul nu a adaptat viteza la condițiile de drum", a declarat Simona Vornicu, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Motocicliștii clujeni au întâmpinat primăvara cu o campanie de prevenire a accidentelor moto - "Atenție la motocicliști". Evenimentul se află la editia a II-a. Motocicliștii s-au întâlnit, la prânz, la Sala Sporturilor „Horia Demian" și au plecat în coloană pe traseul Piața Unirii - Mărăști - Bulevardul Eroilor. Aceștia au parcat motoarele pe Eroilor, unde au împărțit mărțișoare personalizate și autocolantelor participanților la trafic.

Comenteaza