Cluj: Un bărbat a furat 13.000 de euro din casa bunicului său

Cluj: Un bărbat a furat 13.000 de euro din casa bunicului său

Un bărbat a intrat în casa bunicului său în comuna Tritenii de Jos, județul Cluj, și a furat 13.000 de euro. Ulterior, hoțul a fost plasat sub control judiciar. 

În cursul zilei de joi, 27 iunie, polițiștii din Câmpia Turzii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil din municipiu și un mandat de aducere în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, față de un bărbat.

"Din activitățile investigativ-operative derualte în cauză a reieșit că, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința în care se afla bunicul său, situată în comuna Tritenii de Jos, iar prin deteriorarea unui corp de mobilier ar fi sustras 13.000 de euro, prejudiciul fiind recuperat parțial de polițiști", a transmis IPJ Cluj.

Pe numele bărbatului, de 39 de ani, din comuna Tritenii de Jos, a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, iar, la aceeași dată, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, fiind plasat sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Comenteaza