Clujana sărbătoreşte 100 de ani de activitate FOTO / VIDEO

Clujana sărbătoreşte 100 de ani de activitate FOTO / VIDEO
Câteva sute de angajaţi ai celei mai vechi fabrici din judeţ, producătorul de încălţăminte Clujana, au venit astăzi la baza sportivă care poartă numele fabricii ca să sărbătorească 100 de ani de activitate a unităţii. Reprezentanţii mai multor instituţii publice din judeţ au primit, totodată, distincţii la eveniment.

"Când alte fabrici au fost vândute iar pe locul lor au fost ridicate ansambluri imobiliare, Clujana rămâne în picioare şi funcţionează", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

"Un muncitor mi-a spus că el şi familia sa au în total 300 de ani de activitate la Clujana, cu toţi membrii angajaţi. Cred că asta înseamnă simbolul Clujana", a spus şi subprefectul Florin Cozma. Atât Tişe cât şi Cozma, dar şi reprezentantul CJ în Adunarea Generală a Acţionarilor Clujana, Steluţa Racolţa, preşedintele şi membrii Consiliului de Administraţie a fabricii şi mai mulţi angajaţi ai Clujana, au primit astăzi plachete pentru a celebra un secol de activitate a unităţii.

 

Programul de astăzi de la baza sportivă Clujana, unde intrarea este liberă, continuă la ora 13.30 cu un spectacol folcloric şi un recital rock al trupei Cat Rhythm, dar şi cu premierea celor mai vechi angajaţi ai fabricii.

Fabrica Clujana este deţinută aproape integral de Consiliul Judeţean Cluj, care are în proprietate 93% dintre acţiunile companiei.

Comenteaza