Clujean agresat şi tâlhărit de muncitorii care îi lucrau la casă

Clujean agresat şi tâlhărit de muncitorii care îi lucrau la casă
Doi clujeni au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să-l jecmănească pe un bărbat de 9.000 de lei, pentru o lucrare la casa acestuia în valoare iniţială de 100 de lei.

Conform poliţiştilor, Ştefan G. şi Ioan G s-au dus la locuinţa lui Adrian I. şi s-au oferit să-i schimbe burlanele de la casă pentru 100 lei.

La finalizarea lucrării, cei doi muncitori i-au solicitat proprietarului 9.000 de lei, explicându-i acestuia că nu a înțeles bine și că 100 de lei era costul pentru un metru liniar din lucrare. La proprietarului cei doi muncitori au devenit violenți au început să-l ameninţe pe bărbat şi l-au obligat să-i însoțească la un bancomat şi să le plătească 6.000 lei.

Față de cei doi suspecţi s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie în formă continuată,  șantaj, lipsire de libertate în mod illegal. Bărbaţii au fost arestaţi preventiv pentru 29 zile, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Cluj.

În cauză, poliţiştii desfășoară în continuare activități specifice în vederea recuperării prejudiciului și stabilirii întregii activități infracționale a celor doi suspecţi.

Comenteaza