Clujean agresiv, care a spart un bar de pe Strada Piezișă, a fost prins de autorități la vamă încercând să fugă din țară

Clujean agresiv, care a spart un bar de pe Strada Piezișă, a fost prins de autorități la vamă încercând să fugă din țară

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au intervenit cu succes în cazul unui bărbat de 32 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Individul s-a sustras inițial cercetărilor, motiv pentru care a fost emis un mandat de aducere, iar acesta a fost depistat la Vama Petea, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, bărbatul este suspectat că în noaptea de 28/29 ianuarie a.c., ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, manifestând un comportament agresiv și având asupra sa un obiect contondent. Agenții de pază au reușit să împiedice intrarea acestuia în local, însă nemulțumit de situație, individul ar fi distrus geamul localului și apoi ar fi părăsit locația.

Reprezentanții societății au sesizat incidentul la Secția 6 Poliție Cluj-Napoca, iar începând cu data de 29 ianuarie a.c., au fost demarate cercetările în acest caz. La data de 8 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile desfășurate în acest caz au fost sprijinite de polițiștii de frontieră și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, evidențiind eforturile coordonate ale autorităților în aplicarea legii și menținerea ordinii publice.

Comenteaza