Clujean, arestat după o spargere în Zorilor. Ce a făcut când a dat nas în nas cu proprietarul

Clujean, arestat după o spargere în Zorilor. Ce a făcut când a dat nas în nas cu proprietarul
| Foto: Arhiva

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat care a pătruns într-o locuinţă din cartierul clujean Zorilor şi a furat o sumă de bani.

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri, în jurul orei 15.20, prin Apel Unic de Urgenţă 112, despre faptul că, dintr-un imobil din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, a fost sustrasă suma de 820 de lei de către un bărbat necunoscut. Înainte de a părăsi imobilul, hoţul ar fi îmbrâncit partea vătămată cu care s-ar fi întâlnit la ieşire. 

"În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” şi „lovire sau alte violenţe”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal", informează IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%. Bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Comenteaza