Clujean atacat cu cuțitul pentru o oaie

Clujean atacat cu cuțitul pentru o oaie

Un bărbat este cercetat de către polițiștii clujeni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud este cercetat de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla - Secția 7 Poliție Rurală pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit polițiștilor, cel în cauză, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, s-ar fi deplasat în extravilanul localității Bunești, comuna Mintiu Gherlii, de unde, dintr-o zonă împrejmuită, ar fi sustras o ovină.

Acesta a fost surprins de către proprietarul terenului, care, împreună cu alte persoane din apropiere, l-ar fi ajuns din urmă pe bărbat și i-ar fi cerut acestuia să se oprească. Pentru a-și asigura scăparea, bărbatul ar fi aruncat cu un cuțit și pietre înspre bărbați și l-ar fi lovit pe unul dintre ei, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior.

"În jurul orei 09.45, după imobilizarea celui în cauză, proprietarul terenului a alertat organele de poliție. La fața locului s-a deplasat un echipaj, care l-a condus pe bărbat la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale față de acesta. În cauză, față de bărbatul de 36 de ani se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", precizează IPJ Cluj.

La data de 26 aprilie, bărbatul a fost prezentat magistraţilor care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza